ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (Courier) σε κοινούς προορισμούς ή με τα ΕΛΤΑ Courier εφόσον η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη, μέσα σε 3-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
Τα έξοδα αποστολής είναι 5,5€ πανελλαδικά ανεξαρτήτου βάρους, ενώ για παραγγελίες άνω των 150€ στην Ελλάδα είναι δωρεάν!

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3€.

Για αποστολές σε Κύπρο ή άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα έξοδα αποστολής είναι 16€ και δεν υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών για παραγγελίες άνω των 150€. 

 

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει  επιλέγοντας την BOX NOW!!
H BOX NOW με τα Lockers της είναι το μέλλον στην παράδοση των δεμάτων!
Κάνεις την παραγγελία σου σε εμάς επιλέγοντας τη Box Now & το Locker της περιοχής σου που σε εξυπηρετεί, σου έρχεται μήνυμα για την άφιξη του δέματός σου, πηγαίνεις στο Locker που επέλεξες, εισάγεις τον κωδικό & το δέμα σου είναι στα χέρια σου!
Τα έξοδα αποστολής είναι 2,48€ πανελλαδικά ανεξαρτήτου βάρους, ενώ για παραγγελίες άνω των 150€ στην Ελλάδα είναι δωρεάν!

Σε περίπτωση αγοράς μόνο μιας Δωροκάρτας Προσυμπληρωμένου Ποσού (Giftcard), δεν θα επιβαρύνεστε καθόλου με μεταφορικά έξοδα. 
Στην περίπτωση που έχετε κερδίσει δωροεπιταγή, έπειτα από κάποια προωθητική ενέργεια τρίτου, κατά την εξαργύρωση της και εφόσον δεν συμπληρώνεται το ελάχιστο ποσόν για δωρεάν μεταφορικά, αυτά θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εάν επιθυμείτε προαιρετικά σας στένουμε την παραγγελία σας μαζί με συσκευασία δώρου, για να το προσφέρετε εσείς εκεί που θέλετε. Το προαιρετικό κόστος συσκευασίας δώρου είναι 2,49€.

Επιστροφές προϊόντων.

Αν το προϊόν που σας έχει σταλεί είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6983904991 και η εταιρεία μας δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν δεν παραδοθεί σε άριστη κατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη. Οποιαδήποτε επιστροφή – αλλαγή που δεν οφείλεται σε προβληματικό προϊόν πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 14 ημερών από την αρχική παραλαβή και θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (όχι πλυμμένο ή φθαρμένο) . Τα έξοδα μεταφοράς των επιστρεφόμενων ειδών επιβαρύνουν τον πελάτη, ακόμα και στην περίπτωση που τα έλαβε υπό το καθεστώς δωρεάν μεταφορικών.

Άρνηση Παραλαβής:

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη, προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει, ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.